Onze sponsoren
Agenda
11-02-2019
Basiscursus reanimatie en AED in de Brandweerkazerne in Overasselt. Van 19.30 uur tot ca.22.30 uur
26-02-2019
wo 26 februari 2019, herhalingscursus 20.00 - 22.00 uur in de brandweerkazerne in Overasselt
09-05-2019
donderdag 9 mei, herhalingscursus 20.00 - 22.00 uur in de brandweerkazerne in Overasselt

Meer lezen

Welkom bij Stichting Hulp bij Hartstilstand gemeente Heumen

 

De Stichting Hulp bij Hartstilstand in de Gemeente Heumen, ook wel kortweg AED-Stichting genoemd, is een vrijwilligers-organisatie die zich inzet voor het "hartveilig" maken van onze gemeente.

Zij beschikt over 18 AED-apparaten die in stevige kasten in de openbare ruimte hangen. Bij de AED-Stichting zijn zo'n 200 getrainde vrijwilligers aangesloten die deze AED's kunnen bedienen. 

 

Ook u kunt het leren! Ook u kunt een mensenleven redden!

 

Naast het beheer van de AED's, biedt de AED-Stichting ook de mogelijkheid om een reanimatiecursus te volgen, met het gebruik van de AED. De jaarlijkse herhalingsavond garandeert dat onze vrijwilligers goed getraind blijven en in staat zijn adequate hulp te verlenen als zich een hartstilstand voordoet.

 

Privacybeleid

 

Wanneer u geen cursus meer bij ons wenst te volgen of niet meer beschikbaar bent als vrijwilliger, dan worden uw gegevens uit ons bestand verwijderd.

Indien u wel oproepbaar wilt blijven voor reanimaties blijft alleen uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer in ons bestand. Dit is nodig voor het oproepsysteem en voor het ontvangen van de AED nieuwsbrief die 2x per jaar wordt verstuurd.  

 

Zie ook ons Privacy Statement 

 

N.B. Indien u zich heeft aangemeld voor een herhalingsavond en u blijkt achteraf toch verhinderd te zijn, laat ons dan tijdig even weten dat u niet komt!!!


Nieuwsbrieven

 

 

 

Elk hart moet blijven kloppen

 

 

X